INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Oxpuré FINDUS 9600818360 g
- Omelett- och timbalbas FINDUS 9600841560 g
- Marinad, silad eller porter och svart vinbärssaft10 g
- Buljongpulver
- Salt, peppar, malda kryddor
- Pensling: sockerkulör, malda kryddor
TILLAGNING
1. Tina puré och omelett- och timbalbas tillsammans.
2. Blanda med Thick & Easy™. Smaksätt och färgsätt.
3. Stick i otinad oxpuré. Häll i väl smorda bleck eller formar täckta med lock eller folie.
4. Förvärm ugnen. Tillaga i 100% ånga, 100°C ca 40 min.
5. Pensla före servering.
TIPS!
Skär i skivor och servera med sås, potatismos, grönsakstimbal och gelé.Bjud på porterstek i timbalkonsistens till middag i veckan. Tillsammans med andra goda tillbehör lär det bli succé vid varje middagsbord.
Näringsvärde per portion (400 g)
- Energi (kcal)180,64 kcal
- Energi (kJ)755,08 kJ
- Fett11,04 g
- Mättade fettsyror4,03 g
- Fiber0,05 g
- Kolhydrat7,85 g
- Protein12,53 g