INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Skinkpuré FINDUS 96008186300 g
- Omelett- och timbalbas FINDUS 96008415300 g
- 0,75 dl
- Hickory Liquid Smoke0,50 tsk
- Lökpulver 0,75 msk
- Malen kryddpeppar 0,5 tsk
- Salt & peppar
- Röd karamelfärg
TILLAGNING
1. Tina puré och omelett- och timbalbas tillsammans. Blanda med Thick & Easy™. Smaksätt och färgsätt.
2. Spritsa ut i väl smorda bleck eller former, täckt med lock eller folie. Alternativt fördela smeten på plastfilm/folie och rulla till en prinskorv.
3. Förvärm ugnen. Tillaga i 100% ånga, 100°C ca 40 min.
TIPS!
Prinskorv med bröd. Tillaga korvtimbal och lägg i korvbröd, tillagat som hamburgerbröd på s 46 i MRS eller sök recept på vår hemsida. Ketchup och senap till.
Prinskorv i timbalkonsistens. Laga och servera som ett alternativ till årets julfirande.
Näringsvärde per portion (400 g)
- Energi (kcal)97,83 kcal
- Energi (kJ)409,77 kJ
- Fett4,78 g
- Enkelomättade fettsyror1,19 g
- Fleromättade fettsyror0,44 g
- Mättade fettsyror1,47 g
- Fiber0,25 g
- Järn0,52 mg
- Kalcium16,23 mg
- Kalium39,90 mg
- Kolesterol102 mg
- Kolhydrat6,65 g
- Monosackarider0,12 g
- Magnesium3,75 mg
- Natrium42,81 mg
- Protein6,99 g
- Riboflavin0,13 mg
- Tiamin0,02 mg
- Vatten23,60 g
- Vitamin B120,44 µg
- Vitamin B60,03 mg
- Vitamin D0,43 µg
- Vitamin E1,67 mg
- Zink0,40 mg