Stekt fläsk, timbal

Klimatberäknat lågt C02e värde.Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

  • Skinkpuré FINDUS 96008186
    60 g
  • Omelett- och timbalbas FINDUS 96008415
    60 g
  • Lökfond
    0,50 g
  • Matfett, flytande
    5 g
  • Sirap
    1 krm
  • Hickory Liquid Smoke
    0,50 krm
  • Salt
  • Röd karamellfärg och sockerkulör
  • Pensling: lökfond

TILLAGNING

  1. 1.  Tina puré och omelett- och timbalbas tillsammans. Blanda med Thick & Easy™. Smaksätt och färgsätt.

  2. 2.  Häll i väl smorda bleck eller formar täckta med lock eller folie.

  3. 3.  Förvärm ugnen. Tillaga i 100% ånga, 100°C ca 40 min.

  4. 4.  Pensla före servering. Skär i skivor och servera med brunsås, smaksatt med lökfond, potatismos och grönsakstimbal.

  5. TIPS!
    Stekt fläsktimbal, Findus 66384. Häll stekflott över timbalerna.

  6. Stekt fläsk är en favorit hos många. Servera detta recept i timbalkonsistens för en av veckans middagar.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    204,93 kcal
  • Energi (kJ)
    857,79 kJ
  • Fett
    13,76 g
  • Enkelomättade fettsyror
    0,96 g
  • Fleromättade fettsyror
    0,15 g
  • Mättade fettsyror
    6,05 g
  • Fiber
    0,36 g
  • Kalcium
    0,14 mg
  • Kalium
    0,53 mg
  • Kolesterol
    12,80 mg
  • Kolhydrat
    8,30 g
  • Disackarider
    0,52 g
  • Monosackarider
    0,63 g
  • Sackaros
    0,49 g
  • Magnesium
    0,03 mg
  • Natrium
    30,30 mg
  • Protein
    12,19 g
  • Vatten
    1,06 g
  • Vitamin D
    0,03 µg
  • Vitamin E
    0,10 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet