
INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Ciabatta360 g
- Bacon100 g
- Grönsallad i kruka100 g
- Tomat2 st
- Chili, färsk urkärnad1 st
- Majonnäs5 msk
- Teriyakisås2 msk
- Vitlök1 st
- Honung1 tsk
- Salt
- Svartpeppar malen
TILLAGNING
- Värm innerfilén i varmluftsugn med lite ånga 150° C i ca 15 minuter.
Baka av Ciabattan i ugn 200° C i 2-3 minuter.
Stek baconet krispigt. Under tiden pressa vitlöken och blanda ihop ingredienserna till såsen och smaka av med salt och nymalen svartpeppar.
Montera ciabattan med kyckling, bacon, sallad, tomat och skivad chili. Servera tillsammans med teriyakiaiolin.
Näringsvärde per portion (400 g)
- Energi (kcal)658,26 kcal
- Energi (kJ)2754,21 kJ
- Fett26,86 g
- Enkelomättade fettsyror7,89 g
- Fleromättade fettsyror10,68 g
- Mättade fettsyror5,89 g
- Fibrer5,87 g
- Järn3,86 mg
- Kalcium77,09 mg
- Kalium840,43 mg
- Kolesterol103,88 mg
- Kolhydrater58,74 g
- Disackarider3 g
- Monosackarider5,05 g
- Sackaros0,98 g
- Magnesium123,03 mg
- Natrium1226,73 mg
- Niacin17,98 mg
- Protein42,05 g
- Riboflavin0,29 mg
- Tiamin0,61 mg
- Vatten187,73 g
- Vitamin B120,59 µg
- Vitamin B61,06 mg
- Vitamin C23,86 mg
- Vitamin D0,75 µg
- Vitamin E3,17 mg
- Zink2,85 mg