Fransk kycklinggryta med ris

Fransk kycklinggryta med ris

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1. Fräs lök, vitlök och paprika.

  2. 2. Häll på buljong och crème fraiche och låt koka upp.

  3. 3. Blanda i kycklingen och smaksätt med kryddor, senap och soja.

  4. Tips!

  5. Servera med kokta grönsaker och ris.

  6. Mustiga grytor är aldrig fel! En rätt som lämpar sig att laga till många gäster. Variera smak och ingredienser efter gästernas tycke. Passar såväl till lunch som till middag.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    291,30 kcal
  • Energi (kJ)
    1218,82 kJ
  • Fett
    14,01 g
  • Enkelomättade fettsyror
    3,80 g
  • Fleromättade fettsyror
    1,11 g
  • Mättade fettsyror
    8,09 g
  • Fibrer
    0,91 g
  • Järn
    0,96 mg
  • Kalcium
    84,72 mg
  • Kalium
    580,30 mg
  • Kolesterol
    99,84 mg
  • Kolhydrater
    10,35 g
  • Disackarider
    1,53 g
  • Monosackarider
    2,59 g
  • Sackaros
    0,75 g
  • Magnesium
    51,01 mg
  • Natrium
    913,99 mg
  • Niacin
    13,57 mg
  • Protein
    30,43 g
  • Riboflavin
    0,23 mg
  • Tiamin
    0,25 mg
  • Vatten
    150,79 g
  • Vitamin B12
    0,24 µg
  • Vitamin B6
    0,75 mg
  • Vitamin C
    43,06 mg
  • Vitamin D
    0,67 µg
  • Vitamin E
    1,80 mg
  • Zink
    1,21 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet