TEMA Puré - Soppor
Ingredienser
Välj antal portioner
- Soppa
- Grönsaksbuljong färdig12 l
- Mjölk3 l
- Ostcréme4 kg
- Ev. Maizena
- Salt och mald vitpeppar
- Fröboll
- Färskost3 kg
- Pinje/solrosfrö300 g
- Salt och Vitpeppar
- 500 g
Tillagning
Soppa
Hetta upp morotspuré, buljong och mjölk. Rör ner ostcréme till den löst sig.
Red ev. med maizena och sjud ca 3-5 minuter. Smaka av med salt och vitpeppar.
Fröboll
Blanda Ingredienserna till fröbollen och rulla i gräslök.
Näring per portion (per 100g)
Energifördelning
Fett
Fleromättade fettsyror
Mättade fettsyror
Enkelomättade fettsyror
Fibrer
Protein
Kolhydrater
Andra fetter
© Findus 2015