Nyheter

resultat för

God jul med findus special foods

Ett läckert julbord med rätt konsistens

Vi på Findus Special Foods vill tacka för det gångna året och önska dig en riktigt god jul med glädjande besked om att vi återigen har välfyllda lager av timbaler, patéer och puréer!

Läs mer

GoVital i butik!

Hej Helsingborg, Varberg, Kalmar och Västerås! Just nu finns GoVitals färdiga rätter i nedanstående ICA butiker i din stad. Men som alltid kan GoVitals portionsrätter beställas hem till alla ICA-butiker i Sverige eller beställas på Mathem.se.

Läs mer

Ändrade måltider får äldre att må bättre

I våras infördes ett nytt måltidsabonnemang på Billingshälls äldreboende som nu börjat ge effekt på de äldres välmående.

Läs mer

White Guide Senior 2018

Under tisdagen delade vår Business Unit Manager Special Foods Jenny Tedvik ut pris för bästa Seniormåltid på White Guide Senior galan. Årets vinnare blev Vardaga Silverpark i Täby, som vi nu ser fram emot att ta emot för en skräddarsydd heldag i vårt provkök tillsammans med vår kreativa kock Jenny!

Läs mer
Dags för nya äventyr

Dags för nya äventyr

Kära kollegor, kunder och samarbetspartners,
Det har blivit dags för mig att gå i pension och med detta brev vill jag tacka för förtroendet som jag har fått genom åren och för alla möten med er. Möten som har gett mig inspiration och input, vilket har stärkt mig i min yrkesroll. 

Läs mer