Nyheter

resultat för

Servera härlig julmat i timbalkonsistens

Maten är en av julens riktiga höjdpunkter. Därför är det väl klart att alla ska få ta del av godheterna. Med våra tips och recept kan du laga en härligt välfylld julbuffé med konsistensanpassade rätter.

Läs mer

Hur gör vi timbalkosten mer aptitlig och varierad?

Vi bjuder på nya inspirerande recept och tips till lättuggade måltider med timbaler. Dessutom har vi besökt köket på Universitetssjukhuset i Örebro som berättar om hur de tänkt om timbalkosten och gjort den bättre för både patient och personal. 

Läs mer
Fingerfood

Finger food

Att äta med fingrarna underlättar för äldre personer som av olika anledningar har svårt för att använda bestick. Måltidskonceptet kallas Finger Food och har visat ge mycket positiv effekt för de äldres hälsa och självförtroende. Läs mer om Finger Food med tips och recept!

Läs mer
God jul med findus special foods

Ett läckert julbord med rätt konsistens

Vi på Findus Special Foods vill tacka för det gångna året och önska dig en riktigt god jul med glädjande besked om att vi återigen har välfyllda lager av timbaler, patéer och puréer!

Läs mer

GoVital i butik!

Hej Helsingborg, Varberg, Kalmar och Västerås! Just nu finns GoVitals färdiga rätter i nedanstående ICA butiker i din stad. Men som alltid kan GoVitals portionsrätter beställas hem till alla ICA-butiker i Sverige eller beställas på Mathem.se.

Läs mer