White Guide Senior 2015

White Guide Senior 2015 - ett evenemang sponsrat av Findus Special Foods. De nominerade bedöms på förmåga att se till HELHETEN: matkvalitet, måltidsmiljö, service, bemötande, samarbeten och framför allt – respekt, förståelse och lyhördhet för matgästernas behov.

 

 

Nu är tävlingen avgjord och av många nominerade äldreboenden,  blev vinnaren:

Stocksundsgården i Danderyd

Motivering: För att man med relativt små medel och stort hjärta lyckas skapa måltider som förbättrar, förgyller och antagligen förlänger livet för sina matgäster. För det är ni värda all respekt och tacksamhet!

Sara Berger, Findus Foodservices Director, delade ut detta fantastiska pris tillsammans med Leif Mannerström.

Vi på Special Foods har valt att sponsra detta evenemang då vi ser måltiden till äldre som otroligt viktig. Vi har ett koncept - Guldkant på tillvaron - vilket är goda festliga och trevliga recept som vi erbjuder våra äldreboenden. Recepten är framtagna i vårt provkök och är baserade på Findus puréer och produkter. Detta är mycket uppskattat. Köken får nya kreativa recept och matgästen får alltid det lilla extra, typ en servett, chokladdekoration eller något annat som förgyller måltiden – utöver att maträtterna smakar fantastiskt gott. 

Läs mer om våra guldkants-recept här