Ingredienser
Välj antal portioner
- Mjölk1 dl
- Mannagryn2 tsk
- Vispgrädde2 msk
- Socker, vaniljsocker
Tillagning
Blanda mjölk och mannagryn. Låt koka 4 min. Kyl ner. Vispa grädden och blanda i. Smaksätt. Vid servering strö kanel över.
Servera med fruktsås (se recept sid 177 i MRS eller sök recept på vår hemsida).
Flytande konsistens: Fruktsoppa, (se recept sid 176). Servera med gräddklick.
Näring per portion (per 100g)
Energifördelning
Fett
Fleromättade fettsyror
Mättade fettsyror
Enkelomättade fettsyror
Fibrer
Protein
Kolhydrater
Andra fetter
© Findus 2015
Recept & inspiration 
Vi har kategoriserat våra recept så att det ska vara enkelt att hitta rätt konsistens från vår kokbok Mätt, Rätt och Slätt, förkortat MRS. Övriga recept finns upplagda både som A-kost och E-kost, för att passa olika behov. Dessa är också konsistensanpassade.
Hälsningar, Jenny Lindberg
Filter