Ingredienser
Välj antal portioner
- Potatismos, tillagat200 g
- Äggula0,3 st
- Brynt smör
- Grillkrydda
Tillagning
Blanda potatismos och äggula. Smaka av. Spritsa ut i bleck eller formar. Häll över brynt smör och grillkrydda.Täck med lock eller folie. Förvärm ugnen. Tillaga i 100% ånga, 100°C, ca 5 - 10 min. Skär i bitar som stekt potatis eller klyftpotatis.
TIPS! Att variera smak och utseende på potatismos ökar matglädjen
Näring per portion (per 100g)
Energifördelning
Fett
Fleromättade fettsyror
Mättade fettsyror
Enkelomättade fettsyror
Fibrer
Protein
Kolhydrater
Andra fetter
© Findus 2015
Recept & inspiration 
Vi har kategoriserat våra recept så att det ska vara enkelt att hitta rätt konsistens från vår kokbok Mätt, Rätt och Slätt, förkortat MRS. Övriga recept finns upplagda både som A-kost och E-kost, för att passa olika behov. Dessa är också konsistensanpassade.
Hälsningar, Jenny Lindberg
Filter