Gelékonsistens
Ingredienser
Välj antal portioner
- Gelatinblad1 g
- Buljongpulver
Tillagning
1. Blötlägg gelatinet enligt anvisning på paketet.
2. Värm Sopp- och såsbas. Tillsätt puré och det blötlagda gelatinet under omrörning.
3. Smaksätt. Låt stelna i kyl. Pensla kalkonen med sockerkulör före "tranchering".
TIPS!
Vid tillagning av Rökt kalkon, tillsätt Hickory Liquid Smoke 0,5 krm/port samt röd karamellfärg.
Kalkonkryddad gelé, gjord på Findus kycklingpuré, som är gjord på finpasserat kycklingkött.
Näringsvärde per (per 100g)
Energifördelning
Fett
- varav fleromättat fett
- varav mättat fett
- varav fleromättat fett
Fibrer
Protein
Kolhydrater
Andra fetter
© Findus 2015