Fisk Bordelaise med spenatmos och morotsmix

Fisk Bordelaise med spenatmos och morotsmix

Klimatberäknat lågt C02e värde.Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1. Börja med att tillaga fisken enligt anvisning på förpackningen.

  2. 2. Värm därefter upp spenaten enligt anvisning på förpackningen.

    3. Spenatmos:
    Koka potatisen mjuk och låt ånga av. Pressa potatisen och tillsätt mjölk och smör. Blanda i spenaten och smaka av med salt och peppar.

    4. Värm morotsmixen och servera rätten.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    172,79 kcal
  • Energi (kJ)
    721,37 kJ
  • Fett
    6,24 g
  • Enkelomättade fettsyror
    1,33 g
  • Fleromättade fettsyror
    0,18 g
  • Mättade fettsyror
    3,79 g
  • Fiber
    4,84 g
  • Järn
    0,39 mg
  • Kalcium
    64,30 mg
  • Kalium
    464,50 mg
  • Kolesterol
    17,95 mg
  • Kolhydrat
    22,21 g
  • Disackarider
    2,72 g
  • Monosackarider
    0,30 g
  • Sackaros
    0,30 g
  • Magnesium
    27,50 mg
  • Natrium
    46,50 mg
  • Niacin
    2,13 mg
  • Protein
    4,33 g
  • Riboflavin
    0,10 mg
  • Tiamin
    0,10 mg
  • Vatten
    123 g
  • Vitamin B12
    0,29 µg
  • Vitamin B6
    0,24 mg
  • Vitamin C
    24,10 mg
  • Vitamin D
    0,53 µg
  • Vitamin E
    0,21 mg
  • Zink
    0,45 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning