Ladda ner material

Här kan du ta del av tryckta broschyrer, informationsmaterial och inspirationsmaterial. Allt material är gratis och går enkelt att ner som pdf för att läsa på din dator eller din surfplatta.
Ladda ner material

Här kan du ta del av tryckta broschyrer, informationsmaterial och inspirationsmaterial. Allt material är gratis och går enkelt att ner som pdf för att läsa på din dator eller din surfplatta.

Findus Foodservices Smakrikt

Smakrikt

Utvalt gott för yngre och äldre matgäster!

fylld sprödbakad fisk 2022

Fylld sprödbakad fisk

Fylld Sprödbakad Fisk, gjord på MSC-märkt Rödspätta eller Alaska Pollock, är en naturlig källa av Omega-3 och Protein. Passar lika bra på lunchserveringen som på kvällsmenyn. Servera på klassiskt vis med potatis eller ris och grönsaker eller till en matigare sallad. Enkel tillagning i ugn.

Framsidan av Findus Foodservices receptfolder för Green Cuisine

Green Cuisine - powered by plants

Upptäck vårt smakrika, växtbaserade sortiment av näringsrika och goda produkter. Inspireras av våra smarriga recept. Vad sägs om steam buns med veganska bitar & kål?

Findus Foodservices Streetfood med green cuisine

Streetfood

Fresh food & fast flavors till sommarens menyer! Med streetfood tar vi sikte på våren och sommarens menyer. Rätter med snabba fräscha smaker där vi kan hjälpa till med ett effektivt och snabbt flöde i köket.

Findus Foodservices Happy Fridays för skolor

Happy Fridays

Ett koncept för att öka matglädje & stimulera skolbarns aptit. Vi har valt ut populära maträtter med en touch av färg & lekfullhet, både till utseende & smak.

Findus Foodservices Vintergott snabb servering i skidbacken

Vintergott

I Vintergott sätter vi fokus på populära rätter och kryddar med lite nya idéer för vinterns menyer där vårt sortiment gör det lätt att servera smak och kvalitet med ett effektivt och snabbt flöde i köket. Lunch, fika, after-ski, till barn och till vuxna.

Findus Foodservices Green Cuisine receptfolder

Green Cuisine - Det nya sättet att äta grönt

Nu lanserar vi Green Cuisine! Frysta, växtbaserade produkter speciellt framtagna för restaurang och storkök. Inspireras av smarriga, näringsrika och växtbaserade recept!

panerad fisk för alla

Välj panerad fisk

Inspirerande och hälsosamma rätter med panerad fisk för alla. Vår panerad fisk innehåller inga konstigheter, det är fisk, rapsolja och brödsmulor. Bra mat, helt enkelt!

Findus Foodservices Green Cuisine folder framsida

Green Cuisine - Smak och inspiration

Kolla in vårt nya koncept, Green Cuisine. Här finner du inspiration för att skapa läckra, näringsrika och växtbaserade menyer.

Findus Foodservices Fish'n Chips inspirationsfolder framsida

Fish'n Chips inspiration

Servera Fish'n Chips på enkla sätt. Vi hjälper dig med tips och recept på goda och spännande rätter med Fish'n Chips och Fish'n Chips Roll!

Lättlagat med puréer från Findus

Lättlagat med puréer

Puréer ger dig snabbt och gott resultat i köket! Här ger vi tips och recept på olika rätter där våra puréer spelar huvudrollen.

Casual summer inspirationsblad framsida

Casual Summer

Välkomna varma sommardagar med friska, naturliga smaker från  våra osötade puréer! Spara tid och få perfekt resultat varje gång!

Ät alltid upp affisch

Matsvinn - Ät alltid upp!

Färgglad och pedagogisk affisch att sätta upp i skolans matsal för att informera om matsvinn. Var med oss i kampen för att minska matsvinnet - Mindre skräp, bättre planet!

Ät upp minska svinnet kampanj affisch

Matsvinn - Ät upp!

Mindre mat till spillo! Tips på hur du minskar matsvinnet i din restaurang.

Informationsblad om ät upp kampanjen

Tips för att minska matsvinnet!

Mindre mat till spillo! Info om matsvinnet och tips på hur du minskar det i din restaurang.

Casual Christmas & Halloween

Casual X-mas & Halloween

Servera klimatsmarta rätter på julbordet! Vi hjälper dig med tips och recept för att lyckas med det gröna julbordet och andra högtider!

Casual spring inspirationsblad framsida

Casual Spring

Låt oss hjälpa dig med grönt, gott och mer hållbart på vårmenyn.

  • Smakrika mål

Beställningsuppgifter