Frysta fördelar - Nyskördat, nybakat och nyfångat i frysen!

Fryst mat har många goda fördelar. Som lång hållbarhet, minskat matsvinn och tillgång till säsongsgrönsaker året om! Djupfrysning stannar tiden direkt efter skörd, bakning och fångst. Nedbrytningsprocessen stoppas nästan helt och näringsämnen bevaras på ett naturligt sätt, utan onödiga tillsatser, så att du kan njuta av bra mat oavsett säsong. Därför är det som att alltid ha nyskördat, nybakat och nyfångat i frysen, med allt det goda bevarat.
Frysta fördelar - Nyskördat, nybakat och nyfångat i frysen!

Fryst mat har många goda fördelar. Som lång hållbarhet, minskat matsvinn och tillgång till säsongsgrönsaker året om! Djupfrysning stannar tiden direkt efter skörd, bakning och fångst. Nedbrytningsprocessen stoppas nästan helt och näringsämnen bevaras på ett naturligt sätt, utan onödiga tillsatser, så att du kan njuta av bra mat oavsett säsong. Därför är det som att alltid ha nyskördat, nybakat och nyfångat i frysen, med allt det goda bevarat.

Källor

*Martindale, W, (2014) ”Using consumer surveys to determine food sustainability”, British Food Journal, Vol. 116 Issue: 7, pp.1194-1204, doi: 10.1108/BFJ-09-2013-0242