96012674

Svensk Rågruta

Rågrutan är ett lite grövre bröd bakat på vetemjöl, rågmjöl och grahamsmjöl. Vi har lagt i både betfiber och vetekli. Format i praktisk brytbrödsform.

Vikt

5,92 kg, ca 160 bitar à 37 g.

GTIN

7310500037844

Tillagning

Upptining:
I rumstemperatur - 0,5 - 1 timme.
I konvektionsugn eller kombiugn - 150°C ca 3 minuter.
I mikrougn 750W, upptiningsläge - 1 bröd ca 1 minut.

Ingredienser

VETEMJÖL*, vatten, RÅGMJÖL*, krossad RÅG*, jäst*, rapsolja, betfiber, FULLKORNSVETEMJÖL*, salt, VETEGLUTEN, druvsocker, maltmjöl av VETE, VETEMJÖL, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra) och emulgeringsmedel (E472e**). *Ursprung: Från Sverige. **Vegetabiliskt ursprung.

Näringsvärde per 100 g

  • Energi
    1060 kJ
  • Energi
    253 kcal
  • Fett
    4.5 g
  • - varav mättat fett
    0.3 g
  • Kolhydrat
    42 g
  • - varav sockerarter
    1 g
  • Protein
    8 g
  • Salt
    1.1 g
  • Fiber
    5.5 g
Alla näringsvärden