Kalkonschnitzel med ärter i en röd skål

96012785

Kalkonschnitzel, panerad, stekt

Kalkon är en råvara som går att variera på hur många sätt som helst. Här bjuder vi på en kalkonschnitzel, panerad och stekt. Ett klassiskt recept på ett mört och gott kött. Passar till allt och alla.

Vikt

2x2,5 kg

Kötthalt

51%

GTIN

7310500142906

Tillagning

Värm från djupfryst till 70°C centrumtemperatur.
Ca-tider. Tiderna gäller fylld ugn

Konvektionsugn alt Kombiugn hetluft: 225°C, 12-15 min

Ingredienser

Sammanfogade bitar av kalkonkött 51 %, vatten, VETEMJÖL, solrosolja, hydrolyserat VETEPROTEIN, VETESEMOLINA, salt, jäst, VETEGLUTEN, arom, kryddor (bl a paprikapulver), bakpulver (E503i) och förtjockningsmedel (E407a). Kan innehålla spår av ägg, soja, mjölk, selleri och senap.

Näringsvärde per 100 g

  • Energi
    1050 kJ
  • Energi
    251 kcal
  • Fett
    15 g
  • - varav mättat fett
    2.5 g
  • Kolhydrat
    15 g
  • - varav sockerarter
    2 g
  • Protein
    14 g
  • Salt
    0.81 g
  • Fiber
    0.3 g
Alla näringsvärden