Broccoli och kasslerkryddad gratäng, timbal
Klimatberäknat lågt C02e värde.Läs mer om vår klimatberäkning här.
INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Omelett- och timbalbas FINDUS 9600841530 g
- Salt, peppar
- Buljongpulver
- Skinktimbal med röksmak FINDUS 9600856880 g
- Hollandaisesås FINDUS 96012382 (tinad)30 g
TILLAGNING
1. Tina puré och omelett- och timbalbas tillsammans. Blanda med Thick & Easy™. Smaksätt.
2. Häll i väl smorda bleck eller formar täckta med lock eller folie. Förvärm ugnen. Tillaga i 100% ånga, 100°C ca 40 min.
3. Täck broccolitimbalen med skinktimbal med röksmak. Häll på såsen. Täck med lock eller folie. Tillaga ytterligare ca 20 min.
TIPS!
Servera med extra sås och pressad potatis.Testa vårt goda recept på broccoli och kasslergratäng. Gratängen är härligt krämig och full av fantastiska smaker, och i timbalkonsistens.
Näringsvärde per portion (400 g)
- Energi (kcal)288,54 kcal
- Energi (kJ)1207,48 kJ
- Fett21,32 g
- Enkelomättade fettsyror3,60 g
- Fleromättade fettsyror1,29 g
- Mättade fettsyror6,41 g
- Fiber1,11 g
- Järn0,09 mg
- Kalcium3 mg
- Kalium3 mg
- Kolhydrat10,94 g
- Natrium177000 mg
- Niacin0,06 mg
- Protein13,51 g
- Riboflavin0,01 mg
- Vitamin B120,03 µg
- Vitamin D0,06 µg
- Zink0,06 mg