INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Skinkpuré FINDUS 9600818660 g
- Omelett- och timbalbas FINDUS 9600841560 g
- Lökpulver0,50 tsk
- Hickory Liquid Smoke0,50 krm
- Kryddpeppar, malen0,50 krm
- Salt, peppar
- Röd karamellfärg
TILLAGNING
1. Tina puré och omelett- och timbalbas tillsammans. Blanda med Thick & Easy™. Smaksätt och färgsätt.
2. Spritsa ut i väl smorda bleck eller former, täckt med lock eller folie. Alternativt fördela smeten på plastfilm/folie och rulla till en korv.
3. Förvärm ugnen. Tillaga i 100% ånga, 100°C ca 40 min.
TIPS! Korv med bröd. Tillaga korvtimbal och lägg i korvbröd, tillagat som hamburgerbröd på s 46 i MRS eller sök recept på vår hemsida. Ketchup och senap till.
Bjud på korv i timbalkonsistens. Servera korven skivad tillsammans med sås, potatismos, grönsakstimbal, senap och ketchup.
Näringsvärde per portion (400 g)
- Energi (kcal)171,30 kcal
- Energi (kJ)716,40 kJ
- Fett9,66 g
- Mättade fettsyror3,30 g
- Fiber0,39 g
- Kolhydrat8,95 g
- Protein12,14 g