INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Skinkpuré FINDUS 96008186500 g
- Sopp- och såsbas, berikad FINDUS 96008702500 g
- Gelatinblad (Klimat)10 g
- Hickory Liquid Smoke2 tsk
- Buljongpulver
- Röd karamellfärg
TILLAGNING
1. Blötlägg gelatinet enligt anvisning på paketet.
2. Värm Sopp- och såsbas. Tillsätt puré och det blötlagda gelatinet under omrörning.
3. Smaksätt och färgsätt. Låt stelna i kyl.
TIPS!
Serveras kall i skivor med tjock, varm sås bredvid, potatismos, grönsaksgelé och vinbärsgelé.Kasslerkryddad gelé som är lagad på Findus skinkpuré, som är gjort på finpasserat skinka som är utmärkt att använda för matlagning. Kommer i lösfrysta bitar för enklare hantering.
Näringsvärde per portion (400 g)
- Energi (kcal)96,10 kcal
- Energi (kJ)402,01 kJ
- Fett3,65 g
- Enkelomättade fettsyror1,14 g
- Fleromättade fettsyror0,24 g
- Mättade fettsyror1,76 g
- Järn0,46 mg
- Kalcium65,61 mg
- Kalium194,72 mg
- Kolesterol41,85 mg
- Kolhydrat2,40 g
- Disackarider2,37 g
- Magnesium18,33 mg
- Natrium58,32 mg
- Niacin4,13 mg
- Protein13,30 g
- Riboflavin0,14 mg
- Tiamin0,06 mg
- Vatten80,78 g
- Vitamin B120,48 µg
- Vitamin B60,24 mg
- Vitamin C0,30 mg
- Vitamin D0,21 µg
- Vitamin E0,59 mg
- Zink0,97 mg