INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Skinkpuré FINDUS 9600818660 g
- Omelett- och timbalbas FINDUS 9600841560 g
- Hickory Liquid Smoke1 krm
- Buljongpulver
- Salt, peppar
- Röd karamellfärg
TILLAGNING
1. Tina puré och omelett- och timbalbas tillsammans. Blanda med Thick & Easy™. Smaksätt och färgsätt.
2. Häll i väl smorda bleck eller formar täckta med lock eller folie.
3. Förvärm ugnen. Tillaga i 100% ånga, 100°C ca 40 min.
4. Efter gräddning: pensla ytan med sockerkulör.
5. Servera i skivor med sås, potatismos och bön- och palsternackstimbal.
TIPS!
Skinktimbal med röksmak, Findus 29116Kasslerkryddad timbal är ett utmärkt alternativ att servera på veckans middagsmeny.
Näringsvärde per portion (400 g)
- Energi (kcal)162,94 kcal
- Energi (kJ)682,08 kJ
- Fett9,66 g
- Mättade fettsyror3,30 g
- Fiber0,35 g
- Kolhydrat6,95 g
- Protein12,13 g