Sillsallad, gelé

INGREDIENSER

Välj antal portioner

  • Sillspad
    210 g
  • Potatismos, färdiglagad, fast
    400 g
  • Äppelmos (Klimat)
    1,50 dl
  • Rödbetsspad
    450 g
  • Ättiksgurkspad
    45 g
  • Lökpulver
  • Peppar

TILLAGNING

  1. 1.  Blanda samtliga ingredienser. "Bind" ev med Findus Berikning Majsvällingpulver 96013897 eller Thick & Easy™ 96012898.

  2. 2.  Låt stå och dra i kyl.

  3. TIPS!
    Dekorera med dill.

  4. Enkel att förbereda till en konsistensanpassad buffé. Sillsallad i gelékonsistens är berikad med Findus Berikning Majsvälling och ger extra tillskott av protein, vitaminer och mineraler.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    157,27 kcal
  • Energi (kJ)
    657,97 kJ
  • Fett
    5,79 g
  • Enkelomättade fettsyror
    2,17 g
  • Fleromättade fettsyror
    1,17 g
  • Mättade fettsyror
    1,88 g
  • Fiber
    1,35 g
  • Järn
    0,65 mg
  • Kalcium
    46,98 mg
  • Kalium
    228,43 mg
  • Kolesterol
    22,66 mg
  • Kolhydrat
    19,96 g
  • Disackarider
    4,44 g
  • Monosackarider
    8,12 g
  • Sackaros
    3,79 g
  • Magnesium
    16,78 mg
  • Natrium
    1631,61 mg
  • Niacin
    1,67 mg
  • Protein
    5,51 g
  • Riboflavin
    0,09 mg
  • Tiamin
    0,04 mg
  • Vatten
    90,55 g
  • Vitamin B12
    1,34 µg
  • Vitamin B6
    0,15 mg
  • Vitamin C
    3,83 mg
  • Vitamin D
    1,79 µg
  • Vitamin E
    0,63 mg
  • Zink
    0,44 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet