NYTT GRÖNT PROTEIN FRÅN ÄRTAN 

  Pease känns nästan som en självklarhet efter alla år som vi på Findus har förädlat ärter. Det är en del av vårt DNA. Vi har tagit fram Pease för att vi tror på grönare mat och vegetariska proteiner som perfekt bas i  grön och vegetarisk matlagning. Pease är proteinrikt, veganskt och klimatsmart. Kort och gott, Pease är för alla som vill göra livet bättre med god och bra mat!

  FRÅN ÄRTAN TILL ALLA DINA GÄSTER

  Pease ger möjlighet till större variation och nya sätt att laga riktigt god och bra mat från ärtan. Lätt att smaksätta och passar lika bra i burgare och texmex som i lasagne och vegetarisk köttfärssås. Pease är ett perfekt tillskott i det gröna vegetariska köket där inspirationen flödar och goda klimatvänliga recept skapas. Oavsett om du lagar från grunden, lagar till lunch eller brunch, lagar till vuxna eller till barn erbjuder Pease det du behöver för en rolig, varierad och klimatsmart meny. Pease finns som Färs, Strimlor och Pulled Chili & Vitlök.

  DAGENS LUNCH OCH KVÄLLENS MENY

  Pease är en lättanvänd råvara som du snabbt väver in i din matlagning. Servera till veganer, vegetarianer, flexiterianer och alla dina andra gäster - det är gott och passar alla. För idéer och inspiration har har Findus kockar tagit fram recept som visar produkternas bredd. Krämiga gratänger, krispig wok och mustiga grytor. Och självklart lättare alternativ som ljummen sallad och bruschetta. Alla klimatberäkande och rika på smaker. Try a PEASE.

  Dagens lunch

  om pease

  Med PEASE breddar vi vårt vegetariska sortiment ytterligare och ökar möjligheten att variera menyn med ett nytt protein från växtriket.

  PEASE är en helt ny vegansk råvara gjord på texturerat protein från ärter, vilket ger den dess unika konsistens och struktur. PEASE är rik på protein och har en neutral smak som passar att kombinera i oändligheten.

  Med PEASE är det enkelt att skapa en mängd mättande vegetariska rätter som passar alla matgäster oavsett om de serveras på skolor, lunchrestauranger eller krogkedjan.

  Tack vare ett lågt utsläpp av CO2 är PEASE dessutom klimatsmart. Gott, hållbart och hälsosamt. PEASE har verkligen något för alla!

  Findus vegetariska protein varierar lunchmenyn

  Burgarbonanza

  Det är något magiskt med burgaren. En i grunden enkel maträtt med möjlighet att variera fritt. PEASE Pulled och Strimlor är perfekta som bas i moderna vegetariska hamburgare fyllda till bredden med fräscha tillbehör och roliga smakkombinationer. Här bjuder vi på tre exempel burgare för olika personligheter. Kopiera rakt av, eller låt de inspirera till dina egna recept. Glöm inte att ge dina burgare lite sköna namn med karaktär för en intressantare meny.