INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Fisk- och räkpuré FINDUS 96012413500 g
- Sopp- och såsbas, berikad FINDUS 96008702500 g
- Gelatinblad (Klimat)10 g
- Hummerfond (Klimat)3 msk
- Buljongpulver
TILLAGNING
1. Blötlägg gelatinet enligt anvisning på paketet.
2. Värm Sopp- och såsbas. Tillsätt puré och det blötlagda gelatinet under omrörning.
3. Smaksätt. Låt stelna i kyl.
TIPS!
Serveras kall med tjock sås, potatismos och grönsaksgelé.Fisk- och skaldjursgelé innehåller bl.a. Findus sopp- och såsbas, perfekt att använda för snabb tillagning. Går att variera i det oändliga, och är berikad på både protein, mineral och vitaminer.
Näringsvärde per portion (400 g)
- Energi (kcal)79,26 kcal
- Energi (kJ)331,66 kJ
- Fett2,37 g
- Enkelomättade fettsyror0,55 g
- Fleromättade fettsyror0,16 g
- Mättade fettsyror1,39 g
- Järn0,08 mg
- Kalcium66,63 mg
- Kalium284,81 mg
- Kolesterol33,13 mg
- Kolhydrat2,40 g
- Disackarider2,37 g
- Magnesium20,07 mg
- Natrium54,52 mg
- Niacin1,14 mg
- Protein11,94 g
- Riboflavin0,10 mg
- Tiamin0,05 mg
- Vatten85,29 g
- Vitamin B121 µg
- Vitamin B60,09 mg
- Vitamin C0,30 mg
- Vitamin D0,93 µg
- Vitamin E0,40 mg
- Zink0,57 mg