INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Oxpuré FINDUS 96008183200 g
- Skinkpuré FINDUS 96008186200 g
- Sopp- och såsbas, berikad FINDUS 96008702500 g
- Gelatinblad10 g
- Tomatpuré5 msk
- Lökpulver1,50 msk
- Buljongpulver
- Salt, peppar
TILLAGNING
1. Blötlägg gelatinet enligt anvisning på paketet.
2. Värm Sopp- och såsbas. Tillsätt puré och det blötlagda gelatinet under omrörning.
3. Smaksätt. Låt stelna i kyl.
TIPS!
Serveras kall i tärningar med silad tjock, varm sås bredvid, potatismos och grönsaksgelé.Gulasch i gelékonsistens är perfekt för ett mer lättsmält alternativ men fortfarande väldigt smakrikt. Gjord på Findus finpasserade och lätthanterliga puréer.
Näringsvärde per portion (400 g)
- Energi (kcal)910,68 kcal
- Energi (kJ)3809,54 kJ
- Fett33,67 g
- Enkelomättade fettsyror10,23 g
- Fleromättade fettsyror2,15 g
- Mättade fettsyror16,82 g
- Fiber4,45 g
- Järn4,80 mg
- Kalcium705,60 mg
- Kalium2360,20 mg
- Kolesterol348,50 mg
- Kolhydrat34,98 g
- Disackarider25,69 g
- Monosackarider6,10 g
- Sackaros2,03 g
- Magnesium187,90 mg
- Natrium570,70 mg
- Niacin35,33 mg
- Protein113,73 g
- Riboflavin1,35 mg
- Tiamin0,63 mg
- Vatten903,89 g
- Vitamin B124,45 µg
- Vitamin B62,17 mg
- Vitamin C40,45 mg
- Vitamin D1,65 µg
- Vitamin E7,26 mg
- Zink8,63 mg