INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Ägg, kokt5 st
- Potatis, kokt400 g
- Ansjovis filé180 g
- Gräslök5 msk
- Majonnäs1 dl
- Dill5 msk
- Creme Fraich2,50 dl
- Lök, finhackad60 g
- Salt
- Peppar
TILLAGNING
1. Koka ägg och potatis och låt svalna.
2. Stek finhackad lök och låt svalna
3. Hacka ägg,potatis och anjsovis.
4. Blanda majonäs, creme fraich, gräslök och dill. Vänd ner de hackade ingredienserna och smaka av med salt och peppar.
TIPS!
Servera ostpajen med en klick gubbröra och gärna ett salladsblad, gurka och tomat.Ostpaj med gubbröra är perfekt att servera som förrätt eller mindre måltid. Med en god pajbotten med smak av ost tillsammans med en fyllning av gubbröra, blir det en utmärkt kombo.
Näringsvärde per portion (400 g)
- Energi (kcal)512,76 kcal
- Energi (kJ)2137 kJ
- Fett40,19 g
- Enkelomättade fettsyror5,31 g
- Fleromättade fettsyror6,10 g
- Mättade fettsyror17,80 g
- Fiber1,78 g
- Järn1,05 mg
- Kalcium56,66 mg
- Kalium270,60 mg
- Kolesterol149,50 mg
- Kolhydrat21,60 g
- Disackarider1,53 g
- Monosackarider0,74 g
- Sackaros1,02 g
- Magnesium18,58 mg
- Natrium694,86 mg
- Niacin1,29 mg
- Protein15,79 g
- Riboflavin0,22 mg
- Tiamin0,06 mg
- Vatten89,07 g
- Vitamin B122,36 µg
- Vitamin B60,23 mg
- Vitamin C11,49 mg
- Vitamin D0,49 µg
- Vitamin E2,53 mg
- Zink0,92 mg