Ananasmousse med svartvinbärskärna

Ananasmousse med svartvinbärskärna

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. Blötlägg gelatinbladen. Vispa grädden. Tina ananaspurén och värm en del med gelatinet så det smälter. Blanda i resten av purén och vänd försiktigt ner grädden. Ställ i kylen 1-2 timmar.

  2. Blanda svartvinbärspurén med florsocker. Fyll en spritspåse och spritsa försiktigt in svartvinbären i moussen precis innan servering.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    536,16 kcal
  • Energi (kJ)
    2243,19 kJ
  • Fett
    41,20 g
  • Enkelomättade fettsyror
    10,08 g
  • Fleromättade fettsyror
    1,52 g
  • Mättade fettsyror
    25,80 g
  • Fibrer
    5,62 g
  • Järn
    0,66 mg
  • Kalcium
    125,87 mg
  • Kalium
    443,12 mg
  • Kolesterol
    114,30 mg
  • Kolhydrater
    34,32 g
  • Disackarider
    23 g
  • Monosackarider
    8,58 g
  • Sackaros
    20,31 g
  • Magnesium
    36,74 mg
  • Natrium
    26,85 mg
  • Niacin
    0,60 mg
  • Protein
    5,31 g
  • Riboflavin
    0,14 mg
  • Tiamin
    0,13 mg
  • Vatten
    189,42 g
  • Vitamin B12
    0,36 µg
  • Vitamin B6
    0,23 mg
  • Vitamin C
    109,40 mg
  • Vitamin D
    0,09 µg
  • Vitamin E
    2,03 mg
  • Zink
    0,59 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet