Ostpaj med läckra toppingar

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. Serveringsförslag med läckra och festliga toppingar till förrätten eller fördrinken. 

Näringsvärde per portion

  • Energi (kcal)
    86,94 kcal
  • Energi (kJ)
    363,74 kJ
  • Fett
    5,75 g
  • Enkelomättade fettsyror
    1,89 g
  • Fleromättade fettsyror
    0,68 g
  • Mättade fettsyror
    2,81 g
  • Fibrer
    0,34 g
  • Järn
    0,26 mg
  • Kalcium
    52,46 mg
  • Kalium
    55,07 mg
  • Kolesterol
    27,87 mg
  • Kolhydrater
    4,92 g
  • Disackarider
    0,62 g
  • Monosackarider
    0,12 g
  • Sackaros
    0,06 g
  • Magnesium
    7,57 mg
  • Natrium
    190,78 mg
  • Niacin
    0,41 mg
  • Protein
    3,79 g
  • Riboflavin
    0,06 mg
  • Tiamin
    0,04 mg
  • Vatten
    21,34 g
  • Vitamin B12
    0,22 µg
  • Vitamin B6
    0,04 mg
  • Vitamin C
    0,27 mg
  • Vitamin D
    0,27 µg
  • Vitamin E
    0,76 mg
  • Zink
    0,50 mg

Energifördelning

Alla näringsvärden

Produkter som inkluderas i receptet