INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Vispgrädde300 g
- Gelatinblad8,80 g
- Kvarg1,25 dl
- Strösocker0,75 dl
- Hallonspegel:
- Florsocker2,50 msk
- 1,50 tsk
TILLAGNING
1. Blötlägg gelatinet. Koka upp grädde. Tag från värmen.
2. Tillsätt gelatinet under omrörning. Tillsätt kvarg och socker. Smaka av.
3. Häll upp i portionsglas eller formar. Låt stelna i kyl.
4. Tina hallonpuré och söta med florsocker. Förtjocka med Thick & Easy™. Slå över pannacottan.
TIPS!
Dekorera med färska hallon och citronmeliss.
Pannacotta med hallonspegel är en dessert med många härliga smaker. Otroligt lätt att tycka om! Servera gärna portionsvis i glas för vacker servering.
Näringsvärde per portion (400 g)
- Energi (kcal)161,98 kcal
- Energi (kJ)677,73 kJ
- Fett12,51 g
- Enkelomättade fettsyror3,09 g
- Fleromättade fettsyror0,37 g
- Mättade fettsyror7,95 g
- Fiber0,94 g
- Järn0,27 mg
- Kalcium42,66 mg
- Kalium101,23 mg
- Kolesterol35,60 mg
- Kolhydrat10,11 g
- Disackarider8,08 g
- Monosackarider0,79 g
- Sackaros6,92 g
- Magnesium10,21 mg
- Natrium13,10 mg
- Niacin0,14 mg
- Protein2,08 g
- Riboflavin0,06 mg
- Tiamin0,02 mg
- Vatten50,11 g
- Vitamin B120,14 µg
- Vitamin B60,02 mg
- Vitamin C6,37 mg
- Vitamin D0,03 µg
- Vitamin E0,67 mg
- Zink0,23 mg