INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Hamburgerbröd700 g
- Ost350 g
- Majonnäs5 dl
- Tomat, skivad300 g
- Rödlök3 st
- Kruksallad200 g
- BBQ-sås100 g
- Svartpeppar
TILLAGNING
1. Tillaga Pease burgare enligt anvisning på förpackning.
2. Blanda majonnäs och krydda med svartpeppar efter smak.
3. Dela på hamburgerbröden och bryn dessa i smör.
4. Montera burgare med dubbla bröd med ost mellan brödskivorna. Bred majonnäs på brödskivorna och lägg på tomat, rödlök, två Pease burgare och tillsätt bbq-sås mellan de två Pease burgarna. Toppa med sallad och lite mer majonnäs.
Tips!
Variera de vegetariska burgarna på menyn och alternera med Veggie Burgare.
Denna lakto-ovo-vegetariska Pease burgaren med extra allt kan vi garantera mättar. Dessutom är den full av ärtprotein, vilket är en mycket klimatsmart och god proteinkälla.
Näringsvärde per portion (400 g)
- Energi (kcal)1167,81 kcal
- Energi (kJ)4874,21 kJ
- Fett79,86 g
- Enkelomättade fettsyror10,69 g
- Fleromättade fettsyror24,71 g
- Mättade fettsyror13,66 g
- Fibrer13,47 g
- Järn0,87 mg
- Kalcium290,90 mg
- Kalium261,95 mg
- Kolesterol87,99 mg
- Kolhydrater58,49 g
- Disackarider2,23 g
- Monosackarider4,04 g
- Sackaros0,97 g
- Magnesium33,40 mg
- Natrium645,73 mg
- Niacin2,01 mg
- Protein48,09 g
- Riboflavin0,23 mg
- Tiamin0,18 mg
- Vatten90,49 g
- Vitamin B121,08 µg
- Vitamin B60,23 mg
- Vitamin C5,67 mg
- Vitamin D0,28 µg
- Vitamin E3,29 mg
- Zink1,85 mg