Grönkål och pepparrotskräm

Grönkål och pepparrotskräm

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. Grönkål och pepparrotskräm

  2. Tina och krama ur vätskan ur grönkålen och blanda med de övriga ingredienserna.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    82,27 kcal
  • Energi (kJ)
    344,20 kJ
  • Fett
    7,97 g
  • Enkelomättade fettsyror
    1,78 g
  • Fleromättade fettsyror
    1,73 g
  • Mättade fettsyror
    3,88 g
  • Fibrer
    0,65 g
  • Järn
    0,14 mg
  • Kalcium
    44,63 mg
  • Kalium
    108,15 mg
  • Kolesterol
    19,34 mg
  • Kolhydrater
    1,49 g
  • Disackarider
    0,66 g
  • Monosackarider
    0,30 g
  • Sackaros
    0,24 g
  • Magnesium
    6,26 mg
  • Natrium
    111,14 mg
  • Niacin
    0,20 mg
  • Protein
    1,10 g
  • Riboflavin
    0,05 mg
  • Tiamin
    0,02 mg
  • Vatten
    35,86 g
  • Vitamin B12
    0,05 µg
  • Vitamin B6
    0,03 mg
  • Vitamin C
    7 mg
  • Vitamin D
    0,02 µg
  • Vitamin E
    0,89 mg
  • Zink
    0,10 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet