Palsternacks- och grönkålsbiff med varm nudelsallad

Palsternacks- & grönkålsbiff med nudlar

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1. Värm biffarna enligt anvisning på förpackningen.

  2. 2. Fräs upp nudlarna och grönsakerna i lite olja och smaksätt med sweet chilisås (mängd efter smak och tycke).

  3. Tips!

  4. Strö gärna lite koriander och pressa lime över innan serveringen.

  5. Palsternacks- och grönkålsbiff med varm nudelsallad passar bra på lunchmenyn på restaurang och i skolan. Wokbas med nudlar lagas enkelt till många gäster.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    412,33 kcal
  • Energi (kJ)
    1725,60 kJ
  • Fett
    17,80 g
  • Enkelomättade fettsyror
    7,54 g
  • Fleromättade fettsyror
    3,97 g
  • Mättade fettsyror
    3,02 g
  • Fibrer
    11,38 g
  • Järn
    6,36 mg
  • Kalcium
    156,13 mg
  • Kalium
    885,11 mg
  • Kolesterol
    57,99 mg
  • Kolhydrater
    47,10 g
  • Disackarider
    7,82 g
  • Monosackarider
    22 g
  • Sackaros
    7,74 g
  • Magnesium
    62,95 mg
  • Natrium
    1766,70 mg
  • Niacin
    2,43 mg
  • Protein
    10,31 g
  • Riboflavin
    0,23 mg
  • Tiamin
    0,19 mg
  • Vatten
    314,67 g
  • Vitamin B12
    0,55 µg
  • Vitamin B6
    0,73 mg
  • Vitamin C
    27,72 mg
  • Vitamin D
    1,02 µg
  • Vitamin E
    5,49 mg
  • Zink
    1,51 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet