Rödbetsbiff med bulgursallad och pepparrotstzatsiki

Rödbetsbiff med bulgur & tzatziki

Klimatberäknat lågt C02e värde.Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. Pepparrotstzatziki

  2. 1. Riv gurkan grovt på rivjärn, krama ur vattnet.

  3. 2. Mät upp yoghurt och lägg i den urkramade gurkan. Pressa över vitlök.

  4. 3. Salta, peppra och blanda i pepparroten. Rör om väl och smaka av.

  5. 1. Koka bulgurn enligt anvisning på förpackningen.

  6. 2. Låt äppleklyftorna tina lite och skär ner dem i mindre bitar.

  7. 3. Blanda i äpple och sojabönor. Smaka av med salt och peppar.

  8. 4. Värm rödbetsbiffarna enligt anvisning på förpackningen.

  9. Tips!

  10. Servera gärna en grönsallad till.

  11. Lakto-vegetarisk maträtt som passar utmärkt till lunchserveringen. Välj ett veganskt alternativ till matlagningsyoghurt och du kan servera en helt vegansk rätt.

Näringsvärde per portion (400 g)

    Alla näringsvärden

    Produkter som inkluderas i receptet