Rödbetsbiff med bulgursallad och pepparrotstzatsiki

Rödbetsbiff med bulgursallad & pepparrotstzatziki

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. TZATZIKI

  2. Riv gurkan grovt på rivjärn, krama ur vattnet. Mät upp yoghurt,

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    313,79 kcal
  • Energi (kJ)
    1313,01 kJ
  • Fett
    10,51 g
  • Enkelomättade fettsyror
    4,12 g
  • Fleromättade fettsyror
    2,13 g
  • Mättade fettsyror
    2,75 g
  • Fibrer
    8,19 g
  • Järn
    2,41 mg
  • Kalcium
    188,07 mg
  • Kalium
    807,57 mg
  • Kolesterol
    66,92 mg
  • Kolhydrater
    37,33 g
  • Disackarider
    4,57 g
  • Monosackarider
    6,41 g
  • Sackaros
    3 g
  • Magnesium
    82,53 mg
  • Natrium
    1419,56 mg
  • Niacin
    2,37 mg
  • Protein
    13,18 g
  • Riboflavin
    0,25 mg
  • Tiamin
    0,23 mg
  • Vatten
    448,22 g
  • Vitamin B12
    0,41 µg
  • Vitamin B6
    0,41 mg
  • Vitamin C
    23,70 mg
  • Vitamin D
    0,39 µg
  • Vitamin E
    3,20 mg
  • Zink
    1,92 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet