Sweet och sour bön sallad

Sweet & Sour Bönsallad

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. Laga snabbt en riktigt god sötsur bönsallad.

  2. Börja med att blanda salladsgrönsaker med riven romansallad.

  3. Dressing
    Vispa dressingen ordentligt så att sockret löser sig, smaka av med salt och peppar.

  4. Tips: Kan även serveras som en enkel lunch tillsammans med salladskyckling (Findus 20267). Bjud då gärna ett nygräddat bröd och smör till.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    237,22 kcal
  • Energi (kJ)
    992,61 kJ
  • Fett
    18,31 g
  • Enkelomättade fettsyror
    11,05 g
  • Fleromättade fettsyror
    5,09 g
  • Mättade fettsyror
    1,34 g
  • Fibrer
    1,78 g
  • Järn
    0,51 mg
  • Kalcium
    28,89 mg
  • Kalium
    175,17 mg
  • Kolhydrater
    15,49 g
  • Disackarider
    9,33 g
  • Monosackarider
    0,51 g
  • Sackaros
    9,33 g
  • Magnesium
    17,10 mg
  • Natrium
    17,18 mg
  • Niacin
    0,74 mg
  • Protein
    2,21 g
  • Riboflavin
    0,06 mg
  • Tiamin
    0,07 mg
  • Vatten
    78,18 g
  • Vitamin B6
    0,07 mg
  • Vitamin C
    6,80 mg
  • Vitamin E
    4,92 mg
  • Zink
    0,34 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet