Veggie burgare med selleristomp och äppelchutney

Veggie burgare med selleristomp & äppelchutney

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. Äpplechutney
    1. Tärna Äppelklyftorna, lägg dem i en kastrull och tillsätt socker, vinäger, salt och peppar.

  2. 2. Låt koka utan lock i cirka 5 min. Låt chutneyn kallna.

  3. Veggie burgare

  4. Tillaga Veggie burgare enligt anvisning på förpackningen.

    Selleristomp

  5. 1. Koka potatisen och mosa den.

  6. 2. Tillsätt Selleripuré och späd med mjölk.

  7. 3. Tillsätt margarin och morötter.

  8. 4. Smaka av med salt och peppar. Tillsätt Persilja strax för servering.

  9. Tips!

  10. Toppa gärna rätten med hackad färsk persilja innan servering.

  11. Veggie burgare - ett gott och grönt alternativ gjort på sojaprotein. Mångsidig burgare som är enkel att laga till många gäster. Passar såväl stora som små gäster.

Näringsvärde per portion (400 g)

    Alla näringsvärden

    Energifördelning