
INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Selleristomp
- Potatis, skalad20 kg
- Mjölk2 liter
- Margarin500 g
- Morötter, rårivna1 kg
- Salt
- Vitpeppar mald
- Äppelchutney
- Socker (Klimat)750 g
- Äppelcidervinäger5,50 dl
- Salt
- Svartpeppar malen
TILLAGNING
Äpplechutney
1. Tärna Äppelklyftorna, lägg dem i en kastrull och tillsätt socker, vinäger, salt och peppar.Toppa gärna rätten med hackad färsk persilja innan servering.
Veggie burgare - ett gott och grönt alternativ gjort på sojaprotein. Mångsidig burgare som är enkel att laga till många gäster. Passar såväl stora som små gäster.
2. Låt koka utan lock i cirka 5 min. Låt chutneyn kallna.
Veggie burgare
Tillaga Veggie burgare enligt anvisning på förpackningen.
Selleristomp1. Koka potatisen och mosa den.
2. Tillsätt Selleripuré och späd med mjölk.
3. Tillsätt margarin och morötter.
4. Smaka av med salt och peppar. Tillsätt Persilja strax för servering.
Tips!