Veggie färs chili sin carne

Veggie färs chili sin carne

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. Bryn sojafärs, lök och vitlök i rapsolja.
    Tillsätt tomatpuré, krossade tomater och vita bönor i tomatsås.
    Smaksätt med chilipulver, salt och svartpeppar.
    Blanda salladsgrönsaker med bönor och grillad tomat med strimlad sallad.

    Servera med sallad, ris och eventuellt bröd.

  2. Ett gott, nyttigt och grönt alternativ gjort på soja.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    758,58 kcal
  • Energi (kJ)
    3174,19 kJ
  • Fett
    8,73 g
  • Enkelomättade fettsyror
    3,24 g
  • Fleromättade fettsyror
    3,27 g
  • Mättade fettsyror
    1,09 g
  • Fibrer
    11,52 g
  • Järn
    5,06 mg
  • Kalcium
    379,20 mg
  • Kalium
    857,49 mg
  • Kolhydrater
    137,56 g
  • Disackarider
    2,96 g
  • Monosackarider
    4,73 g
  • Sackaros
    2,86 g
  • Magnesium
    155,22 mg
  • Natrium
    375,15 mg
  • Niacin
    9,75 mg
  • Protein
    24,74 g
  • Riboflavin
    0,28 mg
  • Tiamin
    0,75 mg
  • Vatten
    276,17 g
  • Vitamin B6
    1,17 mg
  • Vitamin C
    26,84 mg
  • Vitamin D
    0,08 µg
  • Vitamin E
    3,79 mg
  • Zink
    2,80 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet