INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Gul lök200 g
- Vitlök10 g
- Rapsolja20 g
- Tomatpuré100 g
- Krossade tomater400 g
- Vita bönor i tomatsås1 kg
- Chilipulver
- Svartpeppar
- Salt
- Ris långkornigt, kokt1,50 kg
- Isbergssallad200 g
TILLAGNING
1. Bryn Veggie färs, lök och vitlök i rapsolja.
2. Tillsätt tomatpuré, krossade tomater och vita bönor i tomatsås.
3. Smaksätt med chilipulver, salt och svartpeppar.
4. Blanda salladsgrönsaker med bönor och grillad tomat med strimlad sallad.
Tips!Servera med ris och eventuellt bröd.
Vegansk chili sin carne på färs av sojaproteinet Veggie. Ett bra alternativ för de gäster som vill äta mer grönt. Sätt rätten på den vegetariska menyn idag!