Veggie färs chili sin carne

Veggie färs chili sin carne

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1. Bryn Veggie färs, lök och vitlök i rapsolja.

  2. 2. Tillsätt tomatpuré, krossade tomater och vita bönor i tomatsås.

  3. 3. Smaksätt med chilipulver, salt och svartpeppar.

  4. 4. Tillaga Grönsaksblandning med bönor och tomat enligt anvisning på förpackningen. Blanda de sedan med strimlad sallad.

    Tips!

  5. Servera med ris och eventuellt bröd.

  6. Vegansk chili sin carne på färs av sojaproteinet Veggie. Ett bra alternativ för de gäster som vill äta mer grönt. Sätt rätten på den vegetariska menyn idag!

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    758,58 kcal
  • Energi (kJ)
    3174,19 kJ
  • Fett
    8,73 g
  • Enkelomättade fettsyror
    3,24 g
  • Fleromättade fettsyror
    3,27 g
  • Mättade fettsyror
    1,09 g
  • Fibrer
    11,52 g
  • Järn
    5,06 mg
  • Kalcium
    379,20 mg
  • Kalium
    857,49 mg
  • Kolhydrater
    137,56 g
  • Disackarider
    2,96 g
  • Monosackarider
    4,73 g
  • Sackaros
    2,86 g
  • Magnesium
    155,22 mg
  • Natrium
    375,15 mg
  • Niacin
    9,75 mg
  • Protein
    24,74 g
  • Riboflavin
    0,28 mg
  • Tiamin
    0,75 mg
  • Vatten
    276,17 g
  • Vitamin B6
    1,17 mg
  • Vitamin C
    26,84 mg
  • Vitamin D
    0,08 µg
  • Vitamin E
    3,79 mg
  • Zink
    2,80 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet