Fiskburgare med remouladsås, tomat, gurka, rödlök och sallad.

Fiskburgare med remouladsås & pommes

Klimatberäknat lågt C02e värde.Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1. Tillaga fiskburgare och pommes frites enligt anvisning på förpackningarna.

  2. 2. Skiva tomat och rödlök tunt.

  3. 3. Montera burgaren med tillbehör och remouladsås.

  4. Tips!

  5. Servera gärna några citronklyftor till burgaren.

  6. Klassisk fiskburgare! Panerad torskburgare i hamburgerbröd med rödlök, sallad, tomat och remouladsås. Ett bra alternativ för de gäster som önskar en burgare utan rött kött. 

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    785,08 kcal
  • Energi (kJ)
    3284,83 kJ
  • Fett
    42,49 g
  • Enkelomättade fettsyror
    22,99 g
  • Fleromättade fettsyror
    8,86 g
  • Mättade fettsyror
    7,63 g
  • Fiber
    6,79 g
  • Järn
    2,45 mg
  • Kalcium
    88,71 mg
  • Kalium
    1064,72 mg
  • Kolesterol
    86,27 mg
  • Kolhydrat
    73,83 g
  • Disackarider
    2,18 g
  • Monosackarider
    3,10 g
  • Sackaros
    0,33 g
  • Magnesium
    89,27 mg
  • Natrium
    871,24 mg
  • Niacin
    6,87 mg
  • Protein
    23,71 g
  • Riboflavin
    0,24 mg
  • Tiamin
    0,23 mg
  • Vatten
    176,43 g
  • Vitamin B12
    0,86 µg
  • Vitamin B6
    0,62 mg
  • Vitamin C
    10,15 mg
  • Vitamin D
    1,09 µg
  • Vitamin E
    9,56 mg
  • Zink
    1,54 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet