Pan pizza san remo

Pan Pizza San Remo

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

  • Röd paprika
    3 mg
  • Schalottenlökar, finskurna
    2 st
  • Tomater, grovt skurna
    10 st
  • Tomatpuré
    18 g
  • Cocktailtomater
    10 st
  • Pecorino, riven
    200 g
  • Pecorino, hyvlad
    100 g
  • Parmaskinka
    1 hg
  • Ruccolasallad
    30 g
  • Olivolja
    1 msk

TILLAGNING

  1. Rosta paprikan i ugn 200˚ C, dra därefter av skinnet och skär paprikan grovt.
    Fräs löken i olivolja, tillsätt paprikan, tomaterna och tomatpurén.
    Låt det koka varmt på svag värme i ca 30 minuter, mixa därefter i mixerglas.
    Stryk ut rikligt med tomatsås på pizzabotten, lägg på de delade och urkärnade cocktailtomaterna.
    Strö över den rivna Pecorinon och grädda i ugn 200˚ C, 12-15 minuter.
    Ta ut ur ugnen och lägg på skinkan, den hyvlade Pecorinon och ruccolan.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    474,46 kcal
  • Energi (kJ)
    1985,22 kJ
  • Fett
    15,33 g
  • Enkelomättade fettsyror
    5,03 g
  • Fleromättade fettsyror
    1,43 g
  • Mättade fettsyror
    6,88 g
  • Fibrer
    6,35 g
  • Järn
    2,18 mg
  • Kalcium
    489,52 mg
  • Kalium
    818,98 mg
  • Kolesterol
    32,22 mg
  • Kolhydrater
    55,15 g
  • Disackarider
    3,69 g
  • Monosackarider
    8,92 g
  • Sackaros
    0,37 g
  • Magnesium
    71,73 mg
  • Natrium
    873,68 mg
  • Niacin
    4,42 mg
  • Protein
    25,28 g
  • Riboflavin
    0,27 mg
  • Tiamin
    0,38 mg
  • Vatten
    233,72 g
  • Vitamin B12
    0,69 µg
  • Vitamin B6
    0,53 mg
  • Vitamin C
    48,10 mg
  • Vitamin D
    0,09 µg
  • Vitamin E
    2,90 mg
  • Zink
    2,26 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet