Majs och morotssoppa med ingefära

Majs och morotssoppa med ingefära

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. Soppa

  2. Koka upp alla ingredienser till soppan och red till önskad konsistens. Smaka av med salt och peppar.

  3. Häll upp soppan och ringla på örtolja/ eller olivolja.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    331,51 kcal
  • Energi (kJ)
    1376,64 kJ
  • Fett
    24,15 g
  • Enkelomättade fettsyror
    9,51 g
  • Fleromättade fettsyror
    3,43 g
  • Mättade fettsyror
    9,60 g
  • Fibrer
    4,11 g
  • Järn
    1,69 mg
  • Kalcium
    139,78 mg
  • Kalium
    343,70 mg
  • Kolesterol
    33,95 mg
  • Kolhydrater
    21,48 g
  • Disackarider
    7,52 g
  • Monosackarider
    3,30 g
  • Sackaros
    3,13 g
  • Magnesium
    28,08 mg
  • Natrium
    330,68 mg
  • Niacin
    2,39 mg
  • Protein
    5,65 g
  • Riboflavin
    0,20 mg
  • Tiamin
    0,23 mg
  • Vatten
    197,09 g
  • Vitamin B12
    0,23 µg
  • Vitamin B6
    0,26 mg
  • Vitamin C
    24,92 mg
  • Vitamin D
    1,75 µg
  • Vitamin E
    5,20 mg
  • Zink
    0,66 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet