Vårgrön sparrissoppa med ägg och laxboll

Vårgrön sparrissoppa med ägg/laxboll

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. Soppa

  2. Koka upp alla ingredienser till soppan. Mixa tills len. Smaka av med salt och peppar.

  3. Ägg/Laxboll

  4. Hacka samman alla ingredienser till laxbollarna. Rulla till bollar. Servera i soppan.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    273,28 kcal
  • Energi (kJ)
    1143,54 kJ
  • Fett
    18,01 g
  • Enkelomättade fettsyror
    5,87 g
  • Fleromättade fettsyror
    2,44 g
  • Mättade fettsyror
    7,80 g
  • Fibrer
    2,46 g
  • Järn
    2,05 mg
  • Kalcium
    152,03 mg
  • Kalium
    764,11 mg
  • Kolesterol
    161,78 mg
  • Kolhydrater
    7,40 g
  • Disackarider
    2,72 g
  • Monosackarider
    1,63 g
  • Sackaros
    0,51 g
  • Magnesium
    49,90 mg
  • Natrium
    1222,36 mg
  • Niacin
    6,40 mg
  • Protein
    19,52 g
  • Riboflavin
    0,53 mg
  • Tiamin
    0,38 mg
  • Vatten
    379,26 g
  • Vitamin B12
    4,37 µg
  • Vitamin B6
    0,54 mg
  • Vitamin C
    60,25 mg
  • Vitamin D
    4,10 µg
  • Vitamin E
    5,21 mg
  • Zink
    2,22 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet