Pepparrots-hollandaise
INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Hollandaisesås500 g
- Pepparrotspasta25 g
TILLAGNING
Smaka av din hollandaisesås med pepparrotspasta, alternativt färsk riven, tills önskad karaktär är uppnådd.
Tips: Testa att smaksätta din sås med lite dijonsenap. Denna sås är väldigt god till fisk eller som dippsås till rostade grönsaker.
Näringsvärde per portion (400 g)
- Energi (kcal)278,21 kcal
- Energi (kJ)1164,04 kJ
- Fett30,54 g
- Enkelomättade fettsyror17,43 g
- Fleromättade fettsyror8,09 g
- Mättade fettsyror3,43 g
- Fiber0,18 g
- Järn0,30 mg
- Kalcium14,85 mg
- Kalium30,33 mg
- Kolesterol85,64 mg
- Kolhydrat0,49 g
- Disackarider0,21 g
- Monosackarider0,07 g
- Sackaros0,16 g
- Magnesium2,57 mg
- Natrium143,46 mg
- Niacin0,02 mg
- Protein1,50 g
- Riboflavin0,04 mg
- Tiamin0,02 mg
- Vatten18,88 g
- Vitamin B120,27 µg
- Vitamin B60,02 mg
- Vitamin C4,82 mg
- Vitamin D1,62 µg
- Vitamin E8,45 mg
- Zink0,32 mg