Pepparrotshollandaise

Pepparrots-hollandaise

INGREDIENSER

Välj antal portioner

  • Hollandaisesås
    500 g
  • Pepparrotspasta
    25 g

TILLAGNING

  1. Smaka av din hollandaisesås med pepparrotspasta, alternativt färsk riven, tills önskad karaktär är uppnådd.


  2. Tips: Testa att smaksätta din sås med lite dijonsenap. Denna sås är väldigt god till fisk eller som dippsås till rostade grönsaker.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    278,21 kcal
  • Energi (kJ)
    1164,04 kJ
  • Fett
    30,54 g
  • Enkelomättade fettsyror
    17,43 g
  • Fleromättade fettsyror
    8,09 g
  • Mättade fettsyror
    3,43 g
  • Fiber
    0,18 g
  • Järn
    0,30 mg
  • Kalcium
    14,85 mg
  • Kalium
    30,33 mg
  • Kolesterol
    85,64 mg
  • Kolhydrat
    0,49 g
  • Disackarider
    0,21 g
  • Monosackarider
    0,07 g
  • Sackaros
    0,16 g
  • Magnesium
    2,57 mg
  • Natrium
    143,46 mg
  • Niacin
    0,02 mg
  • Protein
    1,50 g
  • Riboflavin
    0,04 mg
  • Tiamin
    0,02 mg
  • Vatten
    18,88 g
  • Vitamin B12
    0,27 µg
  • Vitamin B6
    0,02 mg
  • Vitamin C
    4,82 mg
  • Vitamin D
    1,62 µg
  • Vitamin E
    8,45 mg
  • Zink
    0,32 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet