
Halloncheesecake i glas
INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Färskost naturell300 g
- Florsocker25 g
- Vit choklad150 g
- Vispgrädde300 g
- Digestivekex300 g
- Hackad ruby choklad
- Färska hallon till topping
TILLAGNING
1. Vispa färskost med svartvinbärspuré och florsocker.
2. Smält den vita chokladen.
3. Vispa grädden lätt och rör i den vita chokladen.
4. Rör ner hallonpuré i gräddblandningen så att den blir marmorerad.
5. Krossa digestivekex och varva sedan med svarvinbärsfyllningen.
6. Toppa till sist med hallongrädde, hackad ruby choklad och ett färskt hallon.
Tips!
Genom att servera denna cheesecake i små glas, passar den väldigt bra på buffén!
Cheesecake är en favorit för många. Prova att göra det med Hallonpuré och Svarvinbärspuré nästa gång. För en somrigare variant, prova att göra denna cheesecake med Exotiska fruktpuré samt Mangopuré.
Näringsvärde per portion (400 g)
- Energi (kcal)444,91 kcal
- Energi (kJ)1861,59 kJ
- Fett32,17 g
- Enkelomättade fettsyror9,22 g
- Fleromättade fettsyror1,62 g
- Mättade fettsyror19,09 g
- Fiber1,88 g
- Järn0,62 mg
- Kalcium104,52 mg
- Kalium194,62 mg
- Kolesterol64,28 mg
- Kolhydrat33,15 g
- Disackarider16,80 g
- Monosackarider1,03 g
- Sackaros13,70 g
- Magnesium18,03 mg
- Natrium293,46 mg
- Niacin0,67 mg
- Protein5,46 g
- Riboflavin0,16 mg
- Tiamin0,04 mg
- Vatten49,91 g
- Vitamin B120,29 µg
- Vitamin B60,09 mg
- Vitamin C13,65 mg
- Vitamin D0,14 µg
- Vitamin E1,87 mg
- Zink0,63 mg