Fiskburgare med lök & citronmajonnäs

Fiskburgare med lök & citronmajonnäs

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1. Tillaga fisken enligt anvisning på förpackningen. Dela fisken i två.

  2. 2. Monetera burgaren med tillbehören och citronmajonnäsen.

  3. Tips!

  4. Duka upp som en buffé med olika tillbehör och gästen kan välja själv.

  5. Findus Fishn Chips gourmetfilé passar utmärkt att servera i burgare. Bara dela filén i två och montera ihop burgaren. Passar både stora och små gäster!

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    566,58 kcal
  • Energi (kJ)
    2370,84 kJ
  • Fett
    29,67 g
  • Enkelomättade fettsyror
    7,79 g
  • Fleromättade fettsyror
    14,19 g
  • Mättade fettsyror
    5,17 g
  • Fibrer
    3,68 g
  • Järn
    2,36 mg
  • Kalcium
    131,37 mg
  • Kalium
    1173,46 mg
  • Kolesterol
    169,20 mg
  • Kolhydrater
    40,85 g
  • Disackarider
    2,03 g
  • Monosackarider
    2,73 g
  • Sackaros
    0,93 g
  • Magnesium
    75,26 mg
  • Natrium
    1228,99 mg
  • Niacin
    4,62 mg
  • Protein
    32,32 g
  • Riboflavin
    0,40 mg
  • Tiamin
    0,19 mg
  • Vatten
    258,96 g
  • Vitamin B12
    1,76 µg
  • Vitamin B6
    0,53 mg
  • Vitamin C
    15,44 mg
  • Vitamin D
    2,23 µg
  • Vitamin E
    4,38 mg
  • Zink
    1,52 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning