Fisktaco med avokado och spetskål

Fisktaco med avokado och spetskål

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Blanda avokado, crème fraiche, olivolja, hackad chili och koriander (spara lite till dekorationen) till en röra.

  2. 2.  Skiva spetskål tunt. Blanda rödvinsvinäger och ättika, smaka sedan av med socker, salt och peppar. Håll blandningen över spetskålen och rör runt.

  3. 3.  Tillaga Fish n´Chips Gourtmetfilé enligt anvisning på förpackning. Dela sedan fisken i mindre bitar.

  4. 4.  Montera tacon. Bred ut avokadoröra i botten på tortillabröd, lägg sedan på inlagd spetskål och fiskbitar. Toppa med limeklyftor och några kvistar av koriander.

    Tips!
    Findus har massor av panerade fiskar som passar bra i taco, hitta dina favoriter i kategorin.

    En fisktaco med krispiga bitar av Fish n Chips, avokado, syrad spetskål och koriander kan bli en succé i vilken restaurang eller matsal som helst.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    467,93 kcal
  • Energi (kJ)
    1958,20 kJ
  • Fett
    20,21 g
  • Enkelomättade fettsyror
    11,02 g
  • Fleromättade fettsyror
    4,08 g
  • Mättade fettsyror
    3,81 g
  • Fibrer
    3,70 g
  • Järn
    1,46 mg
  • Kalcium
    76,02 mg
  • Kalium
    833,72 mg
  • Kolesterol
    96,67 mg
  • Kolhydrater
    40,88 g
  • Disackarider
    1,63 g
  • Monosackarider
    2,48 g
  • Sackaros
    0,93 g
  • Magnesium
    67,60 mg
  • Natrium
    1030,62 mg
  • Niacin
    4,01 mg
  • Protein
    28,60 g
  • Riboflavin
    0,16 mg
  • Tiamin
    0,19 mg
  • Vatten
    209,54 g
  • Vitamin B12
    1,07 µg
  • Vitamin B6
    0,42 mg
  • Vitamin C
    35,61 mg
  • Vitamin D
    2,29 µg
  • Vitamin E
    5,03 mg
  • Zink
    1,44 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet