Frasig fisk med sallad och fetaostkräm

Frasig fisk med sallad och fetaostkräm

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. Tillaga fisken enligt anvisning på förpackningen.

  2. Blanda bönmix med spenat och granatäpple kärnor. Blanda olivolja och vinäger och vänd ner i salladen. Salta och peppra.

  3. Mixa eller mosa fetaosten och blanda med Crème fraiche.

  4. Servera salladen med fisk och fetaostkräm och garnera med färsk basilika.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    454,09 kcal
  • Energi (kJ)
    1900,57 kJ
  • Fett
    28,84 g
  • Enkelomättade fettsyror
    10,48 g
  • Fleromättade fettsyror
    4,07 g
  • Mättade fettsyror
    11,69 g
  • Fibrer
    9,50 g
  • Järn
    4,49 mg
  • Kalcium
    297,35 mg
  • Kalium
    1399,73 mg
  • Kolesterol
    120,88 mg
  • Kolhydrater
    12,95 g
  • Disackarider
    2,63 g
  • Monosackarider
    3,48 g
  • Sackaros
    1,36 g
  • Magnesium
    158,28 mg
  • Natrium
    1013,98 mg
  • Niacin
    3,62 mg
  • Protein
    31,60 g
  • Riboflavin
    0,44 mg
  • Tiamin
    0,38 mg
  • Vatten
    253,57 g
  • Vitamin B12
    1,10 µg
  • Vitamin B6
    0,64 mg
  • Vitamin C
    44,94 mg
  • Vitamin D
    1,28 µg
  • Vitamin E
    5,50 mg
  • Zink
    2,91 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet