Sej med bulgurpytt & tzatziki

Klimatberäknat lågt C02e värde.Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. Tzatziki

  2. Rör samman grekisk yoghurt, riven gurka, persilja och pressad vitlök. Smaka av med salt och peppar.

  3. 1. Tillaga både fisken och bulgurpytten enligt anvisning på förpackningarna.

  4. Tips!
    Servera med grillade citronhalvor.

  5. För en matigare rätt, byt ut sej till någon av våra panerade fiskar.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    143,31 kcal
  • Energi (kJ)
    599,88 kJ
  • Fett
    4,54 g
  • Enkelomättade fettsyror
    1 g
  • Fleromättade fettsyror
    0,28 g
  • Mättade fettsyror
    2,72 g
  • Fiber
    0,04 g
  • Järn
    0,46 mg
  • Kalcium
    79,76 mg
  • Kalium
    586,33 mg
  • Kolesterol
    70,60 mg
  • Kolhydrat
    4,11 g
  • Disackarider
    1,32 g
  • Monosackarider
    0,94 g
  • Sackaros
    0,02 g
  • Magnesium
    42,55 mg
  • Natrium
    86,90 mg
  • Niacin
    2,46 mg
  • Protein
    21,29 g
  • Riboflavin
    0,23 mg
  • Tiamin
    0,14 mg
  • Vatten
    170,60 g
  • Vitamin B12
    3,27 µg
  • Vitamin B6
    0,26 mg
  • Vitamin C
    6,01 mg
  • Vitamin D
    0,19 µg
  • Vitamin E
    1,10 mg
  • Zink
    0,93 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet