Sprödbakad fisk med nudlar, grönsaker & chilisås

Sprödbakad fisk med nudlar & chilisås

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

  • risnudlar
    2500 g
  • spetskål
    500 g
  • morot
    200 g
  • salladslök
    150 g
  • sesamfrön, rostade
    5 msk
  • cashewnötter
    200 g
  • koriander, färsk
  • mynta
  • Chilisås
  • limesaft
    40 g
  • ingefära
    6 g
  • fisksås
    1 msk
  • sriracha
    2 g
  • honung
    0,50 msk
  • sesamolja
    3 msk

TILLAGNING

  1. 1. Tillaga Sprödbakade fisken enligt anvisning på förpackningen.

  2. 2. Koka sedan nudlar enligt anvisningar på förpackningen.

  3. 3. Strimla spetskål, morot och salladslök och blanda sedan ihop detta med nudlarna.

  4. 4. Blanda ihop dressingen.

  5. 5. Rosta sesamfrön och cashewnötter.

  6. 6. Strö över sesamfrön, cashewnötter och örter på nudlarna. Toppa med den sprödbakade fisken och dressingen. 

  7. Tips!

  8. Servera gärna limeklyftor till.

  9. Asiatisk touch på sprödbakad fisk! Servera Findus Sprödbakad fisk med råg och havre tillsammans med risnudlar, salladslök, kål och koriander. Toppas med en syrlig och het dressing.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    1348,12 kcal
  • Energi (kJ)
    5640,24 kJ
  • Fett
    28,29 g
  • Enkelomättade fettsyror
    14,65 g
  • Fleromättade fettsyror
    7,89 g
  • Mättade fettsyror
    4,38 g
  • Fibrer
    8,90 g
  • Järn
    4,32 mg
  • Kalcium
    164,83 mg
  • Kalium
    895,09 mg
  • Kolesterol
    100,22 mg
  • Kolhydrater
    226,34 g
  • Disackarider
    3,35 g
  • Monosackarider
    4,81 g
  • Sackaros
    3,16 g
  • Magnesium
    150,04 mg
  • Natrium
    1403,30 mg
  • Niacin
    4,46 mg
  • Protein
    39,70 g
  • Riboflavin
    0,21 mg
  • Tiamin
    0,35 mg
  • Vatten
    200,49 g
  • Vitamin B12
    1,14 µg
  • Vitamin B6
    0,53 mg
  • Vitamin C
    28,42 mg
  • Vitamin D
    2,46 µg
  • Vitamin E
    4,21 mg
  • Zink
    4,36 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet