Russinfisk med chili och Vetekornspilaff
Klimatberäknat lågt C02e värde.Läs mer om vår klimatberäkning här.
INGREDIENSER
Välj antal portioner
- 800 g
- Citron
- Russin
- Chili
- Salt och peppar
- Smör
TILLAGNING
- Lägg Hokifilé i väl smorda bleck.
Kärna ur och finhacka chilin, pressa saften ur citronerna.
Strö chili, russin och salt över fisken. Häll över citronsaft och klicka på smöret.
Tillaga i konvektionsugn 175°C till fiskens centrumteperatur är 60°C.
Tillaga Vetekornspilaffen med soltorkade tomater enligt anvisning på kartongen.
Servera fisken med citronklyfta och kokta broccolibuketter.
Näringsvärde per portion (400 g)
- Energi (kcal)337 kcal
- Energi (kJ)1402,75 kJ
- Fett4,57 g
- Enkelomättade fettsyror0,80 g
- Fleromättade fettsyror1,87 g
- Mättade fettsyror0,61 g
- Fiber5,72 g
- Järn2,38 mg
- Kalcium102,50 mg
- Kalium522,50 mg
- Kolhydrat37,35 g
- Magnesium75 mg
- Niacin3,93 mg
- Protein32,60 g
- Riboflavin0,12 mg
- Tiamin0,19 mg
- Vitamin C70,25 mg
- Zink1,62 mg