Kaviarbakad sej med broccoli

Kaviarbakad Sej med broccoli

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. Lägg broccolibuketter tillsammans med sejfiléer på bleck. Blanda grädde, vatten och kaviar och häll i blecket. Häll på kaviargrädden. Baka i ugn 180°C, 15-20 min.

  2. Servera med kokt potatis.

  3. Salladen: Skölj och bryt ner romansallat, strimla gurkan tunt. Pressa över citronsaften och ringla olivolja över salladen.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    647,82 kcal
  • Energi (kJ)
    2710,65 kJ
  • Fett
    39,24 g
  • Enkelomättade fettsyror
    12,77 g
  • Fleromättade fettsyror
    2,57 g
  • Mättade fettsyror
    20,25 g
  • Fibrer
    6,15 g
  • Järn
    1,79 mg
  • Kalcium
    123,07 mg
  • Kalium
    1654,84 mg
  • Kolesterol
    170,50 mg
  • Kolhydrater
    39,67 g
  • Disackarider
    4,40 g
  • Monosackarider
    2,99 g
  • Sackaros
    2,39 g
  • Magnesium
    107,45 mg
  • Natrium
    641,81 mg
  • Niacin
    7,36 mg
  • Protein
    31,48 g
  • Riboflavin
    0,39 mg
  • Tiamin
    0,34 mg
  • Vatten
    425,96 g
  • Vitamin B12
    5,05 µg
  • Vitamin B6
    0,82 mg
  • Vitamin C
    88,10 mg
  • Vitamin D
    0,43 µg
  • Vitamin E
    4,36 mg
  • Zink
    1,98 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet