Taco med Fish & Chips Roll och ärtig sås

Klimatberäknat lågt C02e värde.
Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1. Blanda rödkål med morötter och apelsin.

  2. 2. Lägg Fish & Chips Roll på bleck och tillaga i ugnen på 230 grader i ca 12 minuter. Vänd fisken efter halva tiden.

  3. 3. Krossa ärter grovt och rör samman med majonnäs, crème fraiche, chili, salt och peppar.

  4. 4. Servera fisken i små tortillas med sallad, smörgåsgurka och den ärtiga såsen.

  5. 5. Salladen med rödkål, morötter och apelsin serveras vid sidan om tacon för ett fräscht tillbehör.

  6. Tips!

  7. Vår Fish & Chips Roll går även bra att fritera på 170 grader i ca 6 minuter. Enkelt och snabb att tillaga!

  8. En enkel variant på fisktacos. Med Fish & Chips Roll blir det roligare och lättare att servera många fisktacos. Tillsätt de tillbehör som passar och låt tacofesten början!

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    571,78 kcal
  • Energi (kJ)
    2380,72 kJ
  • Fett
    29,24 g
  • Enkelomättade fettsyror
    8,54 g
  • Fleromättade fettsyror
    10,36 g
  • Mättade fettsyror
    8,06 g
  • Fibrer
    5,50 g
  • Järn
    1,42 mg
  • Kalcium
    96,45 mg
  • Kalium
    778,15 mg
  • Kolesterol
    109,14 mg
  • Kolhydrater
    50,02 g
  • Disackarider
    6,09 g
  • Monosackarider
    7,10 g
  • Sackaros
    5,09 g
  • Magnesium
    63,03 mg
  • Natrium
    1600,21 mg
  • Niacin
    3,28 mg
  • Protein
    22,95 g
  • Riboflavin
    0,21 mg
  • Tiamin
    0,25 mg
  • Vatten
    278,08 g
  • Vitamin B12
    0,95 µg
  • Vitamin B6
    0,32 mg
  • Vitamin C
    33,66 mg
  • Vitamin D
    1,68 µg
  • Vitamin E
    4,57 mg
  • Zink
    1,50 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet