Ingredienser
Välj antal portioner
- Lök gul2 st
- Curry2 tsk
- Paprika röd2 st
- Äpple m skal2 st
- Passerad tomat0,25 kg
- Köttbuljong,färdig0,5 kg
- Matlagningsgrädde 15% fett2,5 dl
Tillagning
Tina patéerna och tärna. Hacka löken. Skär paprikan i strimlor och äpplena i småbitar.
Bryn löken i matfettet och curry. Tillsätt paprika, äpple, passerad tomat, buljong och grädde.
Reda av med majsstärkelse. Smaksätt.
Lägg i de grova paté bitarna. Hetta upp.
Servera med potatismos och grov bönpaté.
Näring per portion (per 100g)
Energifördelning
Fett
Fleromättade fettsyror
Mättade fettsyror
Enkelomättade fettsyror
Fibrer
Protein
Kolhydrater
Andra fetter
© Findus 2015
Recept & inspiration 
Vi har kategoriserat våra recept så att det ska vara enkelt att hitta rätt konsistens från vår kokbok Mätt, Rätt och Slätt, förkortat MRS. Övriga recept finns upplagda både som A-kost och E-kost, för att passa olika behov. Dessa är också konsistensanpassade.
Hälsningar, Jenny Lindberg
Filter